2008. november 6., csütörtök

sajnos még semmi

update: lassacskán sikerül tartalommal feltölteni a blogot, így a következő bejegyzés kezdi értelmét veszíteni, csak a kedves kommentek miatt marad.

utólag másolgatom be a bejegyzéseket, visszadátumozva a megfelelő naphoz.
______________________________________________________

igen, igen... jól látod.

ez a blog itt még meglehetősen üres. :(

tényleg tenni szeretnék e szomorú tény ellen. több akadálya volt és van a feltöltődésnek:

- október nagy részében utaztunk (ennek következtében az itthon lévő időszakok rohanással és önbehozással teltek)

- otthon csak a laptopunkon van "életmentő" internet még... a pc-men vannak az alkotásaim. ez nem túl nagy logisztikai probléma, de nálam egy ilyen kis dolog is nagyban feltartja a dolgokat...

- nincs időm (tudom h ezzel sokan mások is küzdenek). a kicsi időcskémet pedig mások blogjának a böngészésével töltöget(t)em (ejnye-bejnye)

- ezer más dolgot csinálok, ugyan gyermekem (még) nincs, mint sok más kreatív blogolónak, de rendszeresen járunk táncolni, felnőtt hittanra. a szüleinkhez is gyakran megyünk látogatni (látszik, h friss házasok vagyunk). gyakran összejárunk a baráti társasággal, stb. sőt, sajnos néha túlóráznom is kell (szerencsére mértékkel).

- mászkálok a városban dolgok után... erről később. :)

és a legrosszabb:

- a munkahelyemen megszüntették a netünket :( (ez igen fájdalmasan érint, ugyanis itt a fennmaradó pár perces időkben szándékoztam megtölteni a blogot bejegyzésekkel)
________________________________

azért nem ezt szántam a kipécézve játékba... majd ha itt az ideje írok abba is (köszi cserika78) persze csak majd ha megérdemlem és igazi blogolóvá válok, sok-sok bejegyzéssel.

2 megjegyzés:

Erola írta...

Pedig már nagyon -nagyon kíváncsi vagyok, miket alkotsz.....

Juhizs írta...

bizony várjuk :-)
Egyébként én mindig zavarba jövök, ha laptopon kell valamit megnézni, nekem idegen, de lehet, hogy csak azért, mert egy dinoszaurusz maradvány vagyok... ;-)